Vendi i ngjarjes

Photo credit to Besnik Hamiti

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

Photo credit to Besnik Krasniqi

Lokacioni